Banner

OPEN ?

Beste klanten,

Wij willen jullie bedanken voor jullie terugkomst naar onze zaak na de eerste lockdown. Het was een moeilijke start maar het begon goed te komen. Nu de tweede lockdown  “wij begrijpen het niet meer”.

De beleidsmensen zeggen dat het zo erg is dat we onze zaak moeten sluiten waar wij door corona al ongeveer € 25000 geïnvesteerd hebben om veilig te werken (bestelling elektronisch opnemen aan tafel, elektronisch betalen aan tafel, bijkomend terras met uitgang achteraan, bijkomend overdekt terras om dezelfde capaciteit te behouden met de 1.5m politiek enz,…).
“We begrijpen het niet meer”.

Jullie onze klanten deden alles volgens de regels zonder te morren, wijzelf hebben altijd ons best gedaan om beter te doen dan de opgelegde regels en dan nu dit !!!!

Wij willen in deze moeilijke tijd het financiële niet laten primeren boven jullie en onze gezondheid. Het zou dan ook onverantwoord zijn van ons als het zo erg is zoals ze zeggen en niemand meer geregistreerd in onze zaak mag komen dat we puur uit financiële overweging mensen in onze zaak binnen laten om te wachten op een afhaal bestelling die niet geregistreerd zijn. Onze zaak is ook ons huis dus zullen we voor u en onze gezondheid voor onbepaalde duur volledig sluiten.

Zorg goed voor elkaar in deze moeilijke tijd.

Wij kijken er naar uit om jullie terug te ontvangen in onze zaak maar dat zal de onzekere toekomst uitmaken.

Het Shelly’s team
Ronny, Anja, Mitch & Shari

OPENINGSUREN

 • di – wo – do
  van 11u30 – 14u00
  van 17u00 – 00u00
 • vr – za
  van 11u30 – 14u00
  van 17u00 – 01u00
 • zondag & maandag gesloten

Shelly’s Bv

kronevoordestraat 55
8610 Handzame

Btw BE 0834 745 772

shellys@skynet.be

! Bestel online !  https://shellys.one2three.app

Your Cart

No products in the cart.

Go to checkout
Product added to cart.